TERMENI SI CONDITII

Transmiterea unei comenzi  reprezinta acceptarea acestor Termeni si conditii de catre dumneavoastra.
 
 
TERMENI SI CONDITII UTILIZARE SITE
 
S.C. TOTAL INSPIRE S.R.L. (date companie afisate in pagina Contact) , furnizeaza servicii web : web design, promovare web, inregistrare domenii web si hosting,  prin intermediul site-urilor web . TOTAL INSPIRE SRL va fi denumit Prestator.
UTILIZATORUL , persoana care lanseaza comanda online ( prin completarea unui formular de comanda ) , se obliga la acceptarea termenilor si conditiilor. Utilizatorul care lanseaza o comanda la TOTAL INSPIRE SRL  si efectueaza plata pentru serviciile comandate , va fi denumit mai jos Beneficiar.
 
Furnizarea de catre TOTAL INSPIRE SRL , de servicii constand in  promovare web, se va realiza conform serviciului si pretului mentionate in site.
Prestatorul (TOTAL INSPIRE SRL) ofera servicii de promovare pentru site-uri web deja existente prin intermediul site-urilor: www.netwireless.ro sau www.totalinspire.ro, Beneficiarul efectueaza plata pentru serviciile comandate prin SMS sau card bancar. Pentru platile prin SMS Beneficiarul nu va primi factura fiscala de la Prestator, plata regasindu-se in factura de telefonie. Conform contractului dintre Prestator si mobilpay.ro (NETOPIA SISTEM SRL), platile vor fi asigurate de procesatorul care va asigura securitatea platilor. Datele penru efectuarea platilor vor fi introduse in platforma securizata mobilpay.ro .
Preturile afisate in site sunt percepute de catre operatorul de telefonie mobila , adaugand TVA.
 
Prestatorul se obliga: sa utilizeze materiale furnizate de Beneficiar cu scopul furnizarii serviciilor comandate.
Prestatorul furnizeaza serviciile comandate catre Beneficiar, numai dupa efectuarea platilor integral de catre Beneficiar  .
Prestatorul asigura promovarea conform comenzilor de la Beneficiar insa nu raspunde de intensitatea rezultatelor obtinute de catre site-ul beneficiarului, sau de durata de propagare a rezultatelor promovarii, intrucat timpul necesar obtinerii rezultatelor promovarii este influentat si de terte persoane (motoare cautare, directoare web) care accepta sau nu inscrierile, sau care accepta inscrierile intr-un interval de timp mai scurt sau mai lung.
Prestatorul nu va furniza servicii catre Beneficiar, in cazul in care site-ul Beneficiarului  contine material pornografic, obscen, rasist sau ilegal .
 
Beneficiarul se obliga sa puna la dispozitia Prestatorului materialele necesare furnizarii serviciilor solicitate , conform comanda, completand corect si complet formularele de comanda .
Beneficiarul se obliga la plata serviciilor comandate, in caz contrar serviciile nu vor fi furnizate de catre Prestator.
Beneficiarul este de acord ca informatiile furnizate in formularul de comanda sa fie utilizate in promovarea site-ului pentru care efectueaza comanda de promovare.
Beneficiarul se obliga la acceptarea Termenilor si Conditiilor din aceasta pagina web si accepta preturile afisate in site pentru serviciile comandate.
 
Datele transmise de dumneavoastra prin completarea formularului de comanda, ulterior platii, nu sunt stocate de catre TOTAL INSPIRE SRL. Prin completarea formularului, sunteti de acord ca datele sa fie facute public in scopul furnizarii serviciului comandat. Date solicitate: e-mail, adresa site, nume contact si nume firma, telefon, localitate, anunt (titlu si continut) formulat de dumneavoastra pentru a fi publicat.
 
TOTAL INSPIRE SRL nu raspunde asupra continutuli site-urilor beneficiarilor.